Bravčové mäso

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Máme s Tommym radšej jednoduchú a ľahkú kuchyňu, ale niekedy nás niektorý zložitejší recept tak uchváti, že ho proste musíme vyskúšať. Tento recept len potvrdzuje, že ovocie sa k mäsu hodí a nemusí to byť len pizza hawai alebo kurací plátok s broskyňou :)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Tak tento recept síce nie je najrýchlejší, ale za to Vás za námahu a trpezlivosť odmení dokonalou chuťou. My ho varíme hlavne v nedeľu, keď je čas. Každopádne je to jedlo zo sekcie "za málo peňazí, veľa muziky", takže verím tomu, že aj u Vás si nájde svoje miesto :)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Jasné, kura na paprike všetci poznáme - ja ho nemám rada a to z jednoho prostého dôvodu. Nenávidela som, keď sa z tej omáčky ťahala tá kuracia koža :) Tak som si premyslela, či nebude lepšie urobiť na paprike bravčové a je to #foodporn. Vyskúšajte a dajte mi vedieť, či Vás to bavilo.

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Minule som našla na nete fotku, na ktorej stálo, že je dnes každá tretia módna blogerka, ale ani tie zvyšné dve nevedia segedín uvariť. :) No tak sa predsa nenechám zahanbiť :) Navyše je segedín moje zamilované jedlo! A oproti môjmu pôvodnému názoru, je aj extrémne ľahký na prípravu. Tak poďme na to!

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Neviem prečo, ale chutí mi ovocie v jedle. Teda pravda nie v akomkoľvek. Takzvaná "brja", čo všetci kysučania iste poznajú, je mojou nočnou morou doteraz. Niečo ako Mahuliena zlatá panna. Ale k mäsu mi to príde ako nápaditá príloha. Myslím, že ak sa neviete rozhodnúť medzi koláčom a hlavným jedlom, je tento pokrm pre Vás ideálny kompromis.

© 2019 Created by canalmedia