Polievky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Môj partner ju volá aj kráľovská, pretože pôsobí na všetky neduhy. Keď máte chrípku, keď je Vám úzko na duši alebo keď máte kocovinku, ako vrata :) Táto moja je navyše expresne rýchla a zdravá, pretože nie je ničím zahustená a je plná zeleniny. 

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Táto polievka by sa tématicky hodila skôr na Vianoce, ale chuťovo kľudne aj na každý deň. Milujem vôňu tejto polievky, v kombinácií s krevetami a rajčinami je to neotrelá kombinácia. Urobte dojem a dajte variť kvalitný vývar :) Ten je totiž základ, priatelia!

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Polievky mám v zime extrémne rada a tak skúšam nové chute, variácie a namiesto obligátnych rezancov a zemiakov, aj iné teplé vložky do polievok. Mám rada chlebové krutónky, ale ako vieme - múka je smrť, takže pre tento prípad sú v polievke opečené kapustičky na slaninke. 

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Milujem polievky. A tak skúšam klasické recepty pripravovať inak, aby ma po čase nenudili. Jeden taký je aj na túto špenátovku, ktorú zahusťujem kokosovým mliekom a pridávam zázvor. Tak neváhajte a vyskúšajte. Budem rada za feedback :)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Moje obľúbené obdobie roka je jeseň. Nielen kvôli tým farbám, čo nám príroda vonku ukazuje, ale aj kvôli nástupu "jesenných" potravín. Jednou z nich je aj dyňa. Rada by som sa s Vami preto podelila o recept na moju obľúbenú jednoduchú dýňovku.

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Povedzme si úprimne, poznáte na "kocovinku" niečo lepšie ako zelňačku, alebo segedín? Ja nie! Milujem kombináciu húb, kyslej kapusty a klobásky. Naša zelňačka nie je zahusťovaná "jiškou", takže okrem toho, že je pekelne dobrá, je aj plná vitamínov :)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Našu záľubu v thajskom jedle asi už netreba komentovať :) Tentokrát padla voľba na karfiól, ktorý je do rôznych kombinácií so zázvorom ideálny. Takže prinášame jedlo, ktoré sa dá papať aj ako horúca polievka v daždivý deň, alebo vychladená s grilovaným pita chlebom. 

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Keď sa povie JAR, okamžite mi naskočí hrášková polievka a špargľa. A ešte Roman Holý :) Túto farebnú nádheru zvládne ukuchtiť aj úplný začiatočník. Namiesto zeleninových kostičiek pridajte opečený chleba, alebo slaninu - je to len na Vás.

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Je jar! Hurááá...aj vo Vás sa prebúdza chuť tráviť celý deň vonku? Ale jesť treba :) Preto ma bavia extrémne rýchle jedlá, celkom sýte a pokiaľ sú navyše farebne vyladené, je to značka ideál. Skúste si pripraviť "jar" podľa nášho návodu za 15 minút.

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Výhoda tejto polievky je to, že Vás zahreje, zasytí a podľa toho koľko kreviet alebo kuracieho mäsa do nej dáte, môže byť skvelou večerou alebo ľahkým obedom. Našťastie v dnešnej modernej dobe prísady na túto polievku zoženiete v každom supermarkete. Vo väčších mestách sa takéto vychytávky (ako citrónová tráva) predávajú v špeci obchodoch alebo v lepšie vybavených večierkach.

© 2019 Created by canalmedia